I often ask myself what i wan, but i juz dun get the answer
Profile
TohXinXuan 卓欣璇
My nick is Fresh
But my friends also call me "Xin" short and sweet
Currently 13 & turning 14 on 2nd Oct.
Once a Northlander, currently in OPSS ♥ 2A4.
Single/Attached.
BOOST, SNSD, Clique, family tree , cousins, all my friends, and everybody who love me.
I dislike false hope, and lastly, i hate irritating people. Dun try me, especially when im piss off.

p/s : i hate CATS espically COPYcats .



bold, underline, italic, strike

Cravings

Im waiting

Lesser homework and test
Play and slack:D
Go shopping wif girlfriends!
More money$$
New hp
Handphone lanyard
Belts
Bags(Bagpack & handbag)
More clothes to wear!
Unlimited SMS:D
Own laptop!
Small bag
Pass all subjects
Grow taller!(167cm)
No more friendship problem
Friends forever
Do well in wushu
Primary school gathering
Promte to sec 2/3/4


Chit-chat



Exits

Angel Belinda Desiree Jane Jeslin JiaMing JiaQi LiYang Madeline Nadia SiHui WanSi Xavier XueTeng Zarreen ZhiHao

Abigail Azra Clara Debbie Geraldine Hannah Hazel HuiXin JahHui JiatFong JieQi Jonah JunHao JunXun LiNing LiTing Mabel Martin MinZi Natale OPwushu Rickson Shernice SuJing Syafiqah TickFei WenSin Yasseer YeeKiat YiHui YuNing MrNaufal MdmRos
2A1 2A2 2A3 ♥2A4 2B1 2B2

Yihui's blogshop


Credits: Phythsacioect
Basecodes: xoxo


Tuesday, June 16, 2009 (9:11 PM)

Tagged to do tis quiz! 55questions-quiz (!)
01. Honestly, what color is your shirt?
Ans: RED! Haha
02. Honestly, whats on your mind?
Ans: Today yh birthday party!
03. Honestly, what have u done yesterday?
Ans: Erm went out wif girlfriends buy present for yh.
04. Honestly, have you ever been in love?
Ans: Hehe, yea.
05. What do you do when you're mad?
Ans: Laugh,scream,shout!
06. What's the worst things you've done when you were very mad?
Ans: Forgot
07. Ever made anyone cry?
Ans: Mayb ba.
08. Do you curse when you're mad?
Ans: Yes , the ppl i hate.
09. When was the last time you really cried?
Ans: Few days ago.
10. Ever cried yourself to sleep?
Ans: Think nv ba.
11. What usually makes you cry?
Ans: Depends but mostly is F/s and R/s.
12. Are you normally a happy person?
Ans: Tis yr quite ba.
13. Does being with your friends makes you happy?
Ans: YEA!! Every single time i'm wif them.
14. When people say they think you are good looking/pretty, do you get happy?
Ans: Depends.
15. Is there someone who you like at the moment?
Ans: LOLS! Think so ba.
16. Have you ever given or been given a rose?
Ans: Diao.
16. What is your all-time favorite romance movie?
Ans: Nt sure leh.
17. Do you believe in love at 1st sight?
Ans: Er... mayb ba.
18. Do you believe that everyone has a soul-mate?
Ans: Dunno.
19. Have you ever had your heart broken?
Ans: Yea, who dun hv.
20. What do you think about long-distance relationships?
Ans: Dunno.
21. What do euu tink of online relationships?
Ans: Wont last long.
21. Have you ever seen a friend as more than a friend?
Ans: Yea.
22. Do you believe the statement, "Once a cheater always a cheater?"
Ans: Nope.
23. Do you usually fall for the right boy/girl?
Ans: Er... Depends.
24. Wht colour make euu tink of LOVE?
Ans: Red and pink ba.
25. What are your views on gay marriages?
Ans: Cant hv baby haha.
26. Imagine you're 79 & your spouse just died, would you re-marry?
Ans: NO!
27. At wht age did euu start noticin th opposite sex?
Ans: Er nt sure.
28. Would you date some1 older or younger thn euu?
Ans: Older. I dun like jie di lian.
29. Hw many kids do euu wan?
Ans: Er depends? But nw alrdy hv 6 hehe.
30. Do you think some1 lykes euu at th moment?
Ans: Nt sure.
31. Do euu lyk any1 be4??
Ans: Yea, who dun hv.
32. Do euu believe euu truly luv onli once?
Ans: Huh? Too chim.
33. Whts th 1st letter of their names?
Ans: Huh who's name?
34. Hav euu had ur 1st kiss yet?Wif hu if applicable?
Ans: Nope. ._.
35. R euu single??
Ans: Er nope.
36. Hw many boys hav euu gone out wif?
Ans: Dunno.
37. Hav euu br0ken some1's heart??
Ans: Mayb?
38. Do euu wan 2 b single or attached whn euu r old?
Ans: Depends on hw old.
39. If euu were stranded on an deserted island wif ur enemy wif no food,wht wil euu do?
Ans: Dunno leh nv try before leh.
40. Whn some1 catches ur eye wil euu mak eye contact or avoid?
Ans: Depends.
41. Wht colour is ur comb?
Ans: Blue.
42. Hw do euu noe tht euu r in luv?
Ans: LOLS!
43. Th ting euu luv abt bein in a relationshipp??
Ans: There's someone who love u. And can talk to the someone u trust.
44. Th ting euu luv abt bein single?
Ans: Wont kena di siao and phone bill wont so high.
45. Wil euu give up ur dream 4 th 1 euu luv?
Ans: Mayb?
46. Do euu talk alot??
Ans: Sometimes.
47. Fav ice-cream flavour?
Ans: Er alot.
48. Could euu date some1 u knew v long?
Ans: Mayb ba.
49. Do euu gt jealous easily?
Ans: Depends.
50. Is thr such ting as a PERFECT relationshipp??
Ans: Mayb?
51. Hw important is trust??
Ans: Sibei important.
52. Is lookin gd important?
Ans: Sometimes.
53. Do euu chew on ur straws??
Ans: Sometimes but my ah lao always do tat.
54. Th kind of ppl euu r 1st attracted to?
Ans: Er dunno.
55. Wht is sth euu say often?
Ans: LOLS!
-----------10 people 2 do this quiz-------------
- Abby ah lao
- sandra lao pa
- Yihui lao ma
- tickfei piaopiao
- Jingxuan sour nu er
- Lining ex sun nu
- jiat emo kia haha jkjk.
- Angel tuition teacher haha.
- Junhao di
- Zhihao kor